DSC_2396.JPG

Zostań Franczyzobiorcą
Warzywiarni

ZOSTAŃ WŁAŚCICIELEM WŁASNEJ RESTAURACJI!

Co zyskasz?

WSPARCIE

  • pomoc w wyborze lokalizacji oraz odpowiedniego lokalu

  • pomoc przy uruchomieniu lokalu oraz wsparcie na początku jego działania

  • szkolenia w zakresie przygotowania posiłków, obsługi klienta, robienia rozliczeń, prowadzenia promocji marketingowych oraz komunikacji z klientem, rekrutacji pracowników

  • pomoc w zakresie zatowarowania i wskazania sprawdzonych dostawców

KNOW-HOW

  • podręcznik operacyjny opisujący prowadzenie systemu

  • brak odpowiedzialności za produkcję (nie musisz mieć rozbudowanej kuchni produkcyjnej, ani przygotowywać półproduktów

  • sprawdzone procesy wewnątrzfirmowe

  • sprawdzone procesy marketingowe

  • sprawdzone procesy sprzedażowe

  • sprawdzone procesy obsługi klienta

STABILNOŚĆ

  • biznes w dynamicznie rosnącym segmencie rynku

  • rozpoznawalna marka gwarantująca sprzedaż

  • autorskie menu przygotowane według receptury home-made

  • grupa docelowa składająca się z każdego rodzaju klienta - ogromne możliwości skalowania sprzedaży

białe zielone bez tła bez koła.png

PODSTAWOWE WYMAGANIA DLA FRANCZYZOBIORCY

  • lokale max do 60m2 w miejscowościach od 100 tys mieszkańców

  • poszukujemy małżeństw, par, przyjaciół, partnerów, partnerów biznesowych którzy chcą wspólnie prowadzić swój biznes

  • bycie otwartym i chętnym do nauki oraz współpracy

  • bycie gotowym do zaangażowania się w prowadzenie placówki

_DSC7883.JPG

FINANSE

  • Minimalna kwota od 50 000 zł do 80 000 zł (Dark kitchen i food track – rozmowa indywidualna)

  • Opłata wstępna - Warszawa – 15 000 zł netto, inne miasta 10 000 tys. zł netto

  • Opłata bieżąca - hybrydowa - 5% netto od obrotu, nie mniej niż 1500 zł

  • Opłata marketingowa - brak

DSC_2359.JPG

POROZMAWIAJMY
O FRANCZYZIE!

Wypełnij formularz kontaktowy

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, wypełnij formularz,

a my skontaktujemy się najszybciej jak to możliwe

Lub zadzwoń!

+ 48 730 110 130